Dit wil je niet missen: Theaterfestival in het Park

Dit wil je niet missen: Theaterfestival in het Park
Foto © KampenLive

Wat hebben we het gemist! De feestjes, de festivals, het theater en de muziek. Reden genoeg voor Theaterbureau Ventura Kampen om alles uit de kast te trekken nu het weer kan.

Kom ook en vier het begin van zomervakantie met het Ventura Theaterfestival, op 10 en 11 juli, van 13 tot 17 uur. Alle artiesten van Ventura staan te trappelen om weer op te treden en je te vermaken. Vol overgave brengen ze weer kleur en vrolijkheid naar het Stadspark van Kampen.
Ondanks de maatregelen is er achter de schermen keihard gewerkt aan de leukste straattheater acts, prikkelende voorstellingen en nieuwe outfits. Clowns, theater, matrozen, muziek, Anton Pieck tableaus, Comedia dell’arte, zang, dans, kostuums, muziek. Je kunt het zo gek niet bedenken of Ventura brengt het naar je toe.
Voor maar 3 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen t/m 14 jaar vermaak je je de hele middag.

Voor de hongerige magen en het lessen van de dorst zijn er hapjes en drankjes op het sfeervolle terras aan het water van de Stadsgracht. En natuurlijk houdt Ventura rekening met de Coronamaatregelen, en verzoekt men het publiek dan ook voldoende afstand te houden.

 

Foto’s: Jet Kattenberg / KampenLive

[metagallery id=3696]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *