Toch nog nieuwe voorstellingen CODE Kampen

Toch nog nieuwe voorstellingen CODE Kampen

De actiefilm CODE Kampen heeft weer kaarten beschikbaar. De eerste 14 voorstellingen van CODE kampen waren razendsnel uitverkocht en de makers zijn overdonderd door de vele enthousiaste reacties.

Regisseur/producent Julius Hartman: “Iedereen die de film gezien heeft, roept tegen alle familie en vrienden dat ze hier echt heen moeten, waardoor er een enorme vraag is naar voorstellingen.” Ook Burgemeester Koelewijn was heel duidelijk: ““Dit moet elke Kampenaar gezien hebben” De crew van CODE Kampen heeft met de Stadsgehoorzaal nieuwe voorstellingen weten te regelen op 28 en 29 augustus die via www.codekampen.com te reserveren zijn. Maar ook tijdens de zomervakantie wordt gezocht naar mogelijkheden om mensen die niet kunnen wachten, de film via VIP arrangementen op nu nog geheime locaties te laten zien. Acteur/producent Jos Hogenbirk “We zouden ook CODE Kampen niet zijn als dat niet een beetje geheim zou zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *