Kampen zet burgerpanel in voor jaarwisseling

Kampen zet burgerpanel in voor jaarwisseling
Foto © KampenLive

Uw mening telt.

Het is volop zomer en toch wil de gemeente Kampen nu al nadenken over de komende jaarwisseling(en) Binnenkort start een online onderzoek via het burgerpanel van de gemeente Kampen. Het onderzoek loopt van 21 juni – 11 juli.

Wilt u uw mening geven over zaken die u aangaan in de gemeente Kampen? Word dan lid van het burgerpanel van de gemeente Kampen. Aanmelden kan tot 21 juni via kampen.nl/burgerpanel.

De gemeente wil graag uw mening horen. Met uw mening kunt u een bijdrage leveren aan de keuzes die de gemeente moet maken. Alle inwoners van twaalf jaar en ouder kunnen meedoen aan het digitale burgerpanel. Dit kunnen ook meerdere personen in één huishouden zijn.

Leden van het digitale burgerpanel kunnen enkele keren per jaar via e-mail benaderd worden om hun mening te geven over een actueel onderwerp. (In dit geval de jaarwisseling) In de e-mail staat dan een link naar de vragenlijst, die u online kunt invullen en verzenden. Panelleden worden alleen benaderd voor onderwerpen die hen aangaan en waarbij de mening van burgers belangrijk is voor het nemen van besluiten of vervolgstappen.

Deelnemen aan het burgerpanel is vrijwillig. Ook het meewerken aan een bepaald onderzoek. De vragenlijsten worden anoniem verwerkt door de sectie Onderzoek & Informatie van de gemeente Zwolle. Zij houden zich uiteraard aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waardoor uw antwoorden altijd vertrouwelijk worden verwerkt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *