Gratis pizza!

Gratis pizza!
Foto © KampenLive

Vandaag gratis pizza in Kampen! Pizzaketen New York Pizza heeft sinds enkele weken een nieuwe vestiging geopend aan de Oudestraat in Kampen, en komt nu met een ludieke actie. Alle geslaagden kunnen vandaag namelijk langskomen voor gratis pizza.

Dus ben je vandaag geslaagd, dan hoef je niet meer na te denken wat je gaat eten. Alle geslaagden, die kunnen aantonen dat ze vandaag geslaagd zijn, kunnen gratis een Italiaanse schijf ophalen in de winkel aan de Oudestraat 241. Mocht je vandaag geen zin in pizza hebben, geen probleem: morgen is iedere 2e pizza gratis.

De spelregels en voorwaarden:

Alle examen leerlingen die vandaag geslaagd zijn en hiervan ons het bewijs kunnen laten zien mogen in de winkel hun welverdiende pizza komen ophalen!
*Je bent geslaagd voor een diploma en hebt hier bewijs van
*Je bent burger van de gemeente Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *