Stem op de Wendeschool!

Stem op de Wendeschool!

Met volle overtuiging en enthousiasme heeft de Ds. Joh. van der Wendeschool zich aangemeld voor de actie: win een ANWB Verkeersplein.

Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer en moeten daarover nog veel leren. Om die reden realiseert de ANWB dit jaar in iedere provincie één schoolplein om tot een ANWB Verkeersplein. Vanaf vandaag 21 mei tot en met 10 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen. De school met de meeste stemmen wint, dus helpt u mee?

Waarom een ANWB Verkeersplein?
Het ANWB Verkeersplein heeft als voornaamste doel kinderen van groep 1 t/m 8 de ruimte te geven om in een veilige omgeving ervaring op te doen met verschillende verkeerssituaties. Het verkeersplein bevat onder andere een rotonde, een zebrapad en verkeersborden. Daarnaast past het volledig bij onze slogan; ‘ waar leren, spelen en ontdekken de ruimte krijgt’.

Wanneer u stemt, vergroot u niet alleen de kans dat onze school wint. U maakt zelf ook nog eens kans op een ANWB-cadeaubon ter waarde van 50 euro. Dus stem op ons en roep iedereen om u heen op om ook mee te stemmen. Zo’n verkeersplein zou toch geweldig zijn! Het stemmen gaat online via; https://www.anwb.nl/lidmaatschap/maatschappelijk/anwb-verkeerspleinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *