Kampen in de kijker bij “Hier zijn de Van Rossems”

Kampen in de kijker bij “Hier zijn de Van Rossems”

De Van Rossems zijn terug met zes nieuwe afleveringen! Enige tijd geleden bezochten ze voor het tv programma Kampen. en spraken tijdens de opnames met veel kennis, zonder enige opsmuk én met gevoel voor humor over onze hanzestad.

De nieuwe reeks afleveringen is te zien vanaf 8 mei en begint in Assen. Daarnaast komen de steden Nijmegen, Kampen, Apeldoorn en Schiedam aan bod. Het seizoen eindigt met een bezoek aan Utrecht, de woonplaats van Maarten van Rossem.

In de steden vertelt het drietal ieder vanuit hun eigen expertise over wat er in de stad te zien valt. Voor Maarten is dat geschiedenis, Sis is kunsthistorica en Vincent vertelt de kijker over de stad als expert op het gebied van architectuur.

De Van Rossems op de Kamper Kogge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *