Profiel voor nieuwe burgemeester gemeente Kampen live in speciale raadsvergadering besproken

Profiel voor nieuwe burgemeester gemeente Kampen live in speciale raadsvergadering besproken
Foto © KampenLive

Burgemeester Bort Koelewijn gaat Kampen in september verlaten. Dat betekent dat de gemeente Kampen op zoek moet naar een nieuwe burgemeester. Maar wat voor iemand moet dat zijn? Ruim 1.400 inwoners dachten daarover mee via een korte vragenlijst.

Donderdag 25 maart 2021 wordt in een speciale openbare raadsvergadering het profiel voor een nieuwe burgemeester besproken en vastgesteld. Commissaris van de Koning Andries Heidema is bij deze vergadering aanwezig. Deze raadvergadering, die om 19.30 uur begint, kunt u live volgen via de raadswebsite. Rond 19.00 is de link actief en kan er live meegekeken worden.

Klik hier voor de raadsvergadering 25 maart profiel nieuwe burgemeester 19:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *