Veilig en verstandig winkelen bij vloerenspecialist Floorever

Veilig en verstandig winkelen bij vloerenspecialist Floorever

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie
KAMPEN/ZWOLLE – Lockdown. Vijf weken. Vrijwel alle – niet-essentiële – winkels dicht. Jammer, want u wilde net iets aan uw huis doen. Een nieuwe vloer, mooie raamdecoratie… maar hoe moet dat nou? Floorever biedt de oplossing. ‘Nu onze winkels gesloten zijn, komen we naar u toe om onze collectie vloeren en raamdecoratie te presenteren’, vertelt Bert-Jan Postuma van vloerenspecialist Floorever.

‘Natuurlijk doen we dit op gepaste afstand en met een mondkapje op’, zo haast hij zich te zeggen. Bert-Jan: ‘De voorselectie kan een ieder al gezellig samen met de partner doen. Gewoon, via het internet. Kijk maar eens op ambiant.nl en laat je inspireren.’ Floorever levert, als vloerenspecialist, alle Ambiant vloeren voor bij u thuis.

Videobellen en advies
Ook bestaat de mogelijkheid om met Floorever te videobellen, zodat een medewerker u ‘real time’ door de winkel kan rondleiden, producten kan laten zien en ter plekke een gedegen stukje advies kan geven. ‘Maar natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van onze ‘roomplanner’; een online tool waarbij u zelf een vloer in uw woonkamer kunt uploaden en kunt bekijken of de kleur u aanstaat. Dat kan via https://cotap-ambiant.materialo.com/.’ Wanneer de klant een voorselectie heeft gemaakt, kan een medewerker de stalen bij u afgeven en een passende offerte samenstellen. ‘De raamdecoratie kunnen we in telefonisch overleg samenstellen en zo met de juiste producten aan huis een passend advies geven’, vertelt Bert-Jan.

Wie bij Floorever (met vestigingen in Kampen en Zwolle) aanklopt, krijgt echt waar voor zijn geld. ‘We bieden al vanaf het begin van ons bestaan een voordelig all-in concept. Onze vakmensen egaliseren de ondergrond, leggen de ondervloer, leggen vakkundig de door de klant gekozen vloer en maken het, als men dat wil, helemaal af door de vloer van passende plinten te voorzien.’

Vakmanschap
Floorever beschikt over een team van vakmensen voor het leggen van tapijt, PVC, tapijt en vinyl, maar ook voor het opmeten en bevestigen van raamdecoratie. Uiteraard hoeven klanten geen gebruik te maken van de all-inclusive formule, en mogen zij ook zelf leggen of monteren. ‘Toch zie je dat steeds meer mensen kiezen voor gemak. Logisch ook. Want wie heeft er nu zin om in de weekenden of avonduren nog te klussen en het hele huis op de kop te zetten? Onze vakmensen kunnen het sneller en beter; het is tenslotte hun dagelijkse werk. Zij werken vakkundig en goed. Ze leggen de vloer, zorgen voor de juiste afwerking en ruimen ook de restanten na afloop weer netjes op. Ook trekken ze er nog met liefde een stofzuiger door, zodat je zelf alleen de meubels weer op hun plaats hoeft te zetten. Floorever maakt zo van ieder huis weer een mooi thuis.’

Meer weten? Bel gerust!

Vestiging Kampen 038-3333770
Vestiging Zwolle 038-4535644
Mail: kampen@floorever.nl
Mail: zwolle@floorever.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *