Mysterieuze monoliet opgedoken aan de Europa allee

Mysterieuze monoliet opgedoken aan de Europa allee

Overal ter wereld duiken sinds kort monolieten op. Een monoliet is een stuk steen die door de natuur gevormd is en boven het landschap uitsteekt. De monoliet die sinds vandaag op een rotonde aan de Europa allee te zien is is dit niet. Deze monoliet, die momenteel her en der verschijnt in Nederland, is een door mensenhanden gemaakte metalen zuil.

Er gaan meerdere verklaringen rond voor het plotseling opduiken van de zuilen. Zo zou het een marketingstunt zijn of een uiting van kunst. Sommige mensen denken zelfs dat dit door een buitenaardse beschaving is geplaatst.

Wie verantwoordelijk is voor het plaatsen van de monoliet aan de Europa allee is niet bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *