‘Winter in Kampen’ verplaatst naar februari 2021

‘Winter in Kampen’ verplaatst naar februari 2021

Eerder werd al bekend gemaakt dat ‘Kerst in Oud Kampen’ in 2020 niet doorgaat, vanwege de crisis en maatregelen die nog steeds zeer actueel zijn. Nu het alternatieve plan ook in december geen doorgang lijkt te vinden, heeft organisator Ventura besloten om ‘Winter in Kampen’ te verplaatsen naar 20 en 21 februari 2021.

‘We hopen dat we half januari duidelijkheid hebben over de doorgang van ‘Winter in Kampen’ in februari, tot die tijd gaan we rustig door met de voorbereidingen. Het beloofd een prachtig programma te worden, met het stadspark als decor’, aldus Jan Liefting van Ventura.

‘Winter in Kampen’ wordt een winterse wandeling door ons stadspark als plaatjesboek. Langs een sfeervol verlicht en aangekleed parcours ziet de bezoeker decors, taferelen en figuranten. Bijzonder, verrassend en intiem – maar wel op 1,5 meter afstand! In verband met de huidige maatregelen, is het noodzakelijk om vooraf een kaartje te reserveren voor een beschikbaar tijdslot.

De kaartverkoop zal in januari van start gaan, dus houdt de nieuwe website in de gaten: www.winterinkampen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *