Kampen bedankt ondernemers op Dag van de Ondernemer

Kampen bedankt ondernemers op Dag van de Ondernemer

Vrijdag 20 november is het de Dag van de Ondernemer. Het gemeentebestuur van Kampen bedankt alle ondernemers in de gemeente Kampen voor hun inzet en hun bijdrage aan de economische ontwikkeling van Kampen.

Via een paginagrote advertentie in de Brug en een videoboodschap op social media spreekt economiewethouder Geert Meijering namens het gemeentebestuur zijn waardering uit voor ondernemend Kampen.

Geert Meijering: “Ik ben trots op de prachtige bedrijven die we allemaal in de gemeente Kampen hebben. Er wordt iedere dag hard gewerkt. Of het nu gaat om een zzp’er, een ondernemer in het midden-en kleinbedrijf of in de industrie, iedere ondernemer draagt zijn of haar steentje bij. Een dikke pluim hiervoor! We leven nu in een bijzondere tijd, want het coronavirus raakt ons allemaal, direct of indirect. De impact van de kabinetsmaatregelen op de economie is groot en sommige branches worden hier hard door geraakt.”

De gemeente blijft alle ondernemers in de gemeente Kampen ondersteunen waar mogelijk. Meijering vervolgt: “Ik zie mooie voorbeelden van creatief ondernemerschap in coronatijd, dat getuigt van lef en ondernemerschap. Ik wens alle ondernemers veel succes voor de toekomst en sterkte in deze moeilijke tijd.”

De Dag van de Ondernemer is een jaarlijks initiatief van MKB-Nederland waarop er aandacht gegeven wordt aan het belang van ondernemers voor Nederland.
Onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente

De gemeente Kampen roept ook alle MKB-ondernemers op deel te nemen aan het onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Zo krijgt de gemeente meer inzicht in hoe zij ondernemers maximaal ondersteuning kunnen bieden. De digitale vragenlijst is te vinden via www.kampen.nl/mkbvriendelijk en kan nog tot 7 december ingevuld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *