3FM Serious Request: The Lifeline komt naar Kampen

3FM Serious Request: The Lifeline komt naar Kampen

3FM-dj’s Rob Janssen en Wijnand Speelman lopen op 24 december de etappe van Kampen naar Zwartsluis.

Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Timur Perlin en Rob Janssen en Wijnand Speelman starten op 18 december gezamenlijk vanuit Roermond om coronaproof en in estafettevorm hun wandeltocht af te leggen naar Zwolle. Onder de noemer ‘help de helpers’ zamelt 3FM dit jaar geld in voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland. Tijdens deze bijzondere editie kunnen luisteraars voor het eerst zelf geld ophalen door in hun eigen omgeving mee te lopen en zich per gelopen kilometer laten sponsoren via 3fm.nl/loopmee. Uiteraard kunnen ze ook op een andere manier in actie komen of een plaat aanvragen voor de helpers.

Na de start in Roermond vervolgen Sander en Timur hun wandeltocht naar Kessel. Het duo loopt daarna van Venray naar Boxmeer, van Uden naar Schijndel, van Udenhout naar Dongen, van Wijk en Aalburg naar Sleeuwijk, van Geldermalsen naar Wijk bij Duurstede, van Barneveld naar Nijkerk, van Nunspeet naar Elburg en van Zwartsluis naar Zwolle.

Dj-duo Frank van der Lende en Eva Koreman starten hun eerste etappe in Kessel en lopen naar Sevenum. Daarna vervolgen ze de tocht van Boxmeer naar Mill, van Schijndel naar Vught, van Dongen naar Hank, van Sleeuwijk naar Leerdam, van Wijk bij Duurstede naar Woudenberg, van Nijkerk naar Ermelo, van Elburg naar Kampen en tot slot lopen zij naar het eindpunt in Zwolle.

Het derde duo Rob Janssen en Wijnand Speelman lopen de route vanaf Sevenum tot Venray. Vervolgens van Mill naar Uden, van Vught naar Udenhout, van Hank naar Wijk en Aalburg, van Leerdam naar Geldermalsen, van Woudenberg naar Barneveld, van Ermelo naar Nunspeet, van Kampen naar Zwartsluis en ook Rob en Wijnand eindigen hun wandeltocht in Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *