Veilig Verkeer Nederland zoekt verkeersouders in de gemeente Kampen

Veilig Verkeer Nederland zoekt verkeersouders in de gemeente Kampen

Veilig Verkeer Nederland (VVN) werkt in het hele land aan verkeersveiligheid rond basisscholen. Dit doen ze samen met verkeersouders, ook in de gemeente Kampen. Op dit moment zijn er bij 8 van de 33 scholen in de gemeente Kampen verkeersouders actief. Daarom zoekt VVN de komende tijd nieuwe verkeersouders, zodat de kinderen op deze en andere basisscholen veiliger naar school kunnen gaan.

VVN Verkeersouders helpen de school met alles wat met het verkeer te maken heeft. Samen zorgen ze ervoor dat kinderen veiliger naar school kunnen. Zij zijn (eventueel samen met andere verkeersouders) hét aanspreekpunt als het om verkeersveiligheid gaat. De komende tijd benadert Veilig Verkeer Nederland alle basisscholen in de gemeente Kampen om hier aandacht voor te vragen.

Verkeerswethouder Albert Holtland: “Alle ouders willen dat hun kinderen veilig op school en thuis komen. Daarom is aandacht voor verkeersveiligheid erg belangrijk. Verkeersouders maken voor scholen een groot verschil. Zij zorgen dat er meer aandacht is voor verkeersveiligheid en dat kinderen in de praktijk kunnen leren. Ik roep alle ouders daarom op: Zet je in voor de veiligheid van jouw kinderen en meld je aan als verkeersouder!”
Help jij onze kinderen veilig van en naar school?

Als VVN Verkeersouder help je jouw kind en alle andere kinderen om veilig op school en thuis te komen. Kinderen leren vooral door te doen, zeker in het verkeer. Als verkeersouder help je hieraan mee door het ontwikkelen van de verkeersvaardigheden van kinderen en het vergroten van de verkeersveiligheid rondom school. Dit doe je door praktische verkeersprojecten te organiseren, samen met de school, andere ouders en Veilig Verkeer Nederland.
VVN Verkeersouder worden

Wil je de kinderen op jouw school helpen om veiliger in het verkeer te kunnen bewegen? Kijk dan voor meer informatie op www.verkeersouders.nl. Je kunt je daar ook direct kosteloos aanmelden.

Als VVN Verkeersouder zet je je eigen talenten in. Je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt en je bepaalt zelf wat er in jouw agenda past. Samen met de school en andere ouders verdeel je de taken en maak je het samen tot een succes. Veilig Verkeer Nederland ondersteunt met informatie, materialen en gratis workshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *