Man doet greep in kassa dierenspeciaalzaak (Video)

Man doet greep in kassa dierenspeciaalzaak (Video)

Vandaag besteedde de politie in het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost aandacht aan een misdrijf in Kampen.

Twee mannen kwamen op donderdag 25 juli ’s middags een winkel binnen aan de Voorstraat. Terwijl de ene klant de winkeleigenaar wat vraagt over vogelkooien, steelt zijn handlanger al het briefgeld uit de kassa. De politie is op zoek naar twee mannen die eind juni een bezoekje brachten aan een dierenspeciaalzaak aan de Voorstraat in Kampen.

De man die de eigenaar aan de praat houdt spreekt in een buitenlandse taal. Hij droeg tijdens de diefstal een opvallend shirt met FILA erop en had een heuptasje om. De andere man, met een tatoeage op zijn bovenarm, rommelt ondertussen achter de kassa en haalt uiteindelijk al het briefgeld eruit.

Tips? Herken je de mannen? Heb je ze eerder gezien? Geef je tips dan meteen door. – Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer) – Stuur de politie Kampen een privébericht op Facebook – Gebruik het tipformulier: https://bit.ly/3kZY0pl of Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *