Nu gratis karpet bij elke vloer van Floorever de onbetwiste nummer 1

Nu gratis karpet bij elke vloer van  Floorever de onbetwiste nummer 1

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie
Een visgraatvloer, Hongaarse punt, of nagenoeg onverwoestbaar PVC met hout- of tegelstructuur? Laat het leggen door de vakmannen van Floorever. Precies in de kleur die past bij je meubels en bij de rest van je inrichting. Alles gelegd zonder dat het je zelf ook maar een zweetdruppel heeft gekost. Lekker makkelijk. En nu tijdelijk krijg je er een gratis karpet bij cadeau. Niet alleen warm aan de (blote) voeten, maar ook nog eens een extra mooi accent voor in je woonkamer. Meer weten? Kom langs en laat je verrassen.

Of je nu modern of klassiek woont; klein of groot: een vloerkleed past altijd. Maak een ‘wooneiland’ door een vloerkleed (op maat) te kiezen. Daarmee geef je jouw interieur net even dat extra stukje persoonlijkheid.

Gezellig geheel
Bert-Jan Postuma van Floorever: ‘Een vloerkleed moet er niet ‘verloren’ uitzien in een ruimte, dus mag het echt wel impact hebben. Het advies van Floorever: kies je kleed niet te klein.’ Ook raadt hij aan om het kleed onder de gehele zithoek te plaatsen, dus ook onder de bank. ‘Hoe groter het kleed, hoe groter het gevoel van comfort’, stelt de vloerenexpert. Een vloerkleed vormt een mooi contrast met de harde vloer. De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. ‘

‘Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar elke wens te maken, dus daarmee aan iedere ruimte en aan iedere specifieke wens aan te passen.’ Floorever biedt een enorme hoeveelheid dessins en kleuren en heeft tapijt van vele producenten; kortom: er is altijd iets dat past bij jouw woonwens. Wie nu een vloer laat leggen door Floorever, mag gratis een karpet uitkiezen dat mooi past bij de vloer én de eigen inrichting. ‘Lekker warm, voor als straks de kachel weer aan kan’, lacht Bert-Jan. Meer weten over de voorwaarden van deze aanbieding en van alle andere mogelijkheden? Kom dan langs bij één van de winkels.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038-3333770
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *