Getuigenoproep schietincident Kampen

Getuigenoproep schietincident Kampen
Foto © KampenLive

Kampen – Zondagavond 13 september 2020 rond middernacht heeft een schietincident plaatsgevonden in de Boven Nieuwstraat in Kampen. De politie is nog volop bezig met het onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Op de Boven Nieuwstraat trof de politie niemand meer aan en er heeft zich bij de politie ook geen slachtoffer van de schietpartij gemeld. Wel werden er hulzen aangetroffen. Ook trof de politie een scooter op de grond aan.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek en heeft nog geen idee wat er zich precies heeft afgespeeld in de Boven Nieuwstraat en wat de aanleiding hiertoe geweest is. Daarom vragen wij getuigen zich te melden. Ook camerabeelden uit de omgeving van de Boven Nieuwstraat kunnen de recherche mogelijk verder helpen. In de buurt van het incident is mogelijk een zwarte auto gezien. Ook informatie over deze auto of de inzittenden ontvangt de recherche graag. Heeft u informatie of camerabeelden die de politie verder kan helpen, neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0900-8844 of via het  tipformulier: https://www.politie.nl/nieuws/formulier/2020/september/14/02-kampen—getuigenoproep-schietincident-kampen.html

Verdachten
Eerder meldde de politie op Twitter dat er drie verdachten werden aangehouden in de buurt van de Boven Nieuwstraat. Deze verdachten zijn niet aangehouden voor mogelijk betrokkenheid bij het schietincident. Twee van hen werden direct weer op vrije voeten gesteld. De derde verdachte, een minderjarige jongen, werd ingesloten omdat hij verdovende middelen bij zich bleek te hebben. Daarvoor wordt een proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *