Onderhoud Stadsbrug: ‘s avonds geen verlichting

Onderhoud Stadsbrug: ‘s avonds geen verlichting

De Stadsbrug ondergaat deze maand verschillende vormen van onderhoud. Van de vervanging van verlichting tot aan groot onderhoud, waardoor de brug wordt gestremd voor autoverkeer.

Vanaf 14 september worden de 250 armaturen die in de brugleuning van de Stadsbrug zijn gemonteerd, voorzien van duurzame led-verlichting. Deze klus neemt ongeveer drie weken in beslag. Vanaf donderdag 10 september totdat de werkzaamheden zijn afgerond, brandt daarom de verlichting in de avond en de nacht niet. Om veilig te kunnen werken, wordt een klein deel van het fietspad afgezet. Het fietspad wordt hierdoor smaller.

Groot onderhoud
Om coronaproof te kunnen werken, wordt het groot onderhoud aan de Stadsbrug dit jaar over drie dagen verdeeld. Op 28 en 29 september van 19.00 uur tot 6.00 uur de volgende dag is het autoverkeer gestremd. De hulpdiensten kunnen wel gebruik maken van de brug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *