Aanhoudingen verricht aan de Jan Ligthartstraat ivm mogelijk vuurwapen

Aanhoudingen verricht aan de Jan Ligthartstraat ivm mogelijk vuurwapen
Foto © KampenLive

Aan de Jan Ligthartstraat in Kampen, ter hoogte van het Ichthus College, zijn deze middag 3 aanhoudingen verricht. Leerlingen die op de begane grond les hadden, waren er getuige van hoe er eerst 2 politiewagens verschenen, gevolgd door nog 4 politie auto´s met daarin agenten in kogelvrije vesten. Binnen no time was de omgeving afgezet met politielint. Er zou sprake zijn geweest van een melkbus met daarin een mogelijk vuurwapen. Of de politie hierover getipt was of wat de verdere toedracht was is op het moment van dit schrijven nog niet bekend. Zodra er meer nieuws is zal er een update volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *