Kampense in finale van HEMA ontwerpwedstrijd

Kampense in finale van HEMA ontwerpwedstrijd

De ontwerpwedstrijd van HEMA is dit jaar na vijf jaar afwezigheid weer terug. Het thema van dit jaar is: Thuis is belangrijker dan ooit. Ons alledaagse leven is er in een rap tempo anders gaan uitzien. De opdracht van de wedstrijd luidde: ontwerp een oplossing die de tijd die je met dierbaren thuis doorbrengt beter, leuk en makkelijker maakt.

 

Berdien Westerink van abwesterink uit Kampen heeft aan deze wedstrijd meegedaan met haar ontwerp “platvoet”. Platvoet is een lage bekerhouder die voorkomt dat kinderbekers omvallen tijdens het drinken of spelen. De vorm is gemaakt van flexibele siliconen, waardoor het geschikt is voor veel formaten drinkbekers. Met haar ontwerp is Berdien een van de tien finalisten van deze wedstrijd.

Berdien Westerink heeft haar bedrijf abwesterink opgericht met de wens om kinderen spelenderwijs te laten ontdekken en leren. Daarom ontwerpt en produceert ze producten voor het plezier en de ontwikkeling van kinderen. Daarnaast helpt ze een ieder graag op het gebied van ruimtelijke en grafische vormgeving. “Ontwerpen voor de klant en de interactie met de klant is ontzettend leuk. Zeker als ik mijn doel heb bereikt: de klant blij maken!”

Naast de juryprijs zal dit jaar ook de HEMA Volkskrant publieksprijs worden uitgereikt. De jury nomineert uit alle inzendingen tien ontwerpen voor de HEMA ontwerpwedstrijd publieksprijs. Het publiek kan door een stem uit te brengen via de website van de Volkskrant laten weten wat haar favoriete ontwerp is. Wil jij Kampenaar Berdien helpen winnen? Stem dan via https://bit.ly/35aBBkF op haar ontwerp.
Met je stem maak je ook nog eens kans op een HEMA cadeaukaart.

Eind september wordt er op het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam een finale georganiseerd waarbij de 10 beste designs zich aan de jury mogen presenteren. Aan het eind van de dag zal zowel de jury als de publieksprijs worden uitgereikt. Op de sociale mediakanalen van abwesterink houdt ze zelf iedereen op de hoogte van het verloop van de wedstrijd.

Meer informatie over Berdien Westerink en haar producten: http://abwesterink.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *