Auto belandt in sloot naast N50

Auto belandt in sloot naast N50

Vanochtend is een auto van de N50 geraakt en in de naastliggende sloot beland. De bestuurder kon op eigen kracht zijn voertuig verlaten.

Aan het eind van de ochtend reed de onfortuinlijke man op de N50 ter hoogte van Bedrijvenpark RW50. Door nog onbekende reden verloor hij de macht over het stuur en kwam hij naast de weg terecht. Hij kwam uiteindelijk tot stilstand aan de overkant van de naastliggende sloot. De gealarmeerde brandweer wist de bestuurder in veiligheid te brengen, die er slechts een nat pak aan overhield. Voor de zekerheid is de man door de ambulance ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Foto’s: Brandweer Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *