Inloopbijeenkomst herinrichting Flevoweg en Oostzeestraat

Inloopbijeenkomst herinrichting Flevoweg en Oostzeestraat
Foto © KampenLive

Op donderdagavond 3 september organiseert de gemeente Kampen vanaf 19.00 uur een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de Flevoweg en de Oostzeestraat. Deze bijeenkomst vindt plaats op het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1. Geïnteresseerden kunnen vragen stellen en in gesprek gaan over de voorkeursalternatieven voor de herinrichting van de Flevoweg en het voorstel voor de definitieve inrichting van de Oostzeestraat. In verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht. Mensen die liever thuis blijven maar wel geïnteresseerd zijn, kunnen de informatie per mail ontvangen.

De ontwerpen van de uitgewerkte voorkeursalternatieven voor de herinrichting van de Flevoweg hebben betrekking op het deel van de Flevoweg vanaf de kruising met de Oostzeestraat tot en met de kruising met de 3e Ebbingestraat. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om vragen te stellen en hun mening te geven op deze ontwerpen. De voorkeursalternatieven zijn door de gemeente opgesteld en uitgewerkt, rekening houdend met input die een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van stichtingen, ondernemers en bewoners onder andere leverde via een digitale consultatie in de maand mei. Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen eveneens vragen gesteld worden over het voorstel voor de definitieve inrichting van de Oostzeestraat.

Aanmelden voor inloopbijeenkomst
Met het oog op de te treffen coronamaatregelen, is vooraf aanmelden voor deze inloopbijeenkomst verplicht. Aanmelden kan op basis van beschikbaarheid tot en met aanstaande vrijdag 28 augustus via de aanmeldlink in het nieuwsbericht over de inloopbijeenkomst op www.kampen.nl/nieuws. De bijeenkomst is opgedeeld in blokken van 30 minuten. Bezoekers worden vooraf in een bepaald tijdsblok van 30 minuten ingedeeld. Adviezen van het RIVM zijn leidend voor het organiseren van deze inloopbijeenkomst. Binnen de huidige richtlijnen kan deze inloopbijeenkomst veilig georganiseerd worden.

Aanmelden voor digitale informatie
Geïnteresseerden die de informatie over de uitgewerkte voorkeursalternatieven voor de herinrichting van de Flevoweg en het inrichtingsvoorstel voor de Oostzeestraat liever per mail ontvangen kunnen een mail sturen naar groenehart@kampen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *