Vincent Corjanus op online editie Lowlands

Vincent Corjanus op online editie Lowlands

Foto: Manja Knoop

Zanger en dichter Vincent Corjanus doet dit jaar mee met Lowlands Free United. Dit nieuws kondigde hij aan op zijn sociale media. Lowlands Free United is het online alternatief van het door corona gecancelde Lowlands.

Jong talent krijgt dankzij Lowlands, 3FM en Rabobank de kans om hun kunsten te laten zien. Corjanus is een van de artiesten die uiteindelijk geselecteerd is. ‘Ik vind het een grote eer dat ik mee mag doen aan dit online festival. Vorig jaar was ik zelf bezoeker op Lowlands, daar had ik de tijd van mijn leven. Een zomer zonder festivals is een groot gemis, mooi dat het ook op deze manier kan.’, aldus de jonge zanger.

Het nieuwe album, geen nieuwe dichtbundel
Het nieuwe album van Vincent Corjanus zal verschijnen in 2021. Waarvan in het najaar waarschijnlijk nog een single gaat verschijnen. De singer-songwriter wil daar zelf nog niet veel over kwijt: ‘Ik weet nog niet hoe het verder gaat lopen. Ik ben heel erg tevreden met de eerste opnames en demo’s.’ Op de vraag of er nog een nieuwe dichtbundel zal komen blijft het antwoord: ‘Absoluut niet!’

Het optreden van Vincent Corjanus is te zien op zondag 23 augustus vanaf 16:25 via www.lowlands.nl en de sociale media van Lowlands.
www.lowlands.nl | www.vincentcorjanus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *