Moestuinierder gezocht

Moestuinierder gezocht

Voedselpark de Groene Brunneper is op zoek naar iemand die het leuk vindt om een moestuin te onderhouden. Voedselpark De groene Brunneper is niet zomaar een park, maar een voedselpark waar bewustzijn wordt gedeeld over voeding, natuur en biodiversiteit. Daarnaast is het doel van het park om mensen te verbinden met de natuur, met elkaar en met zichzelf.

Het voedselpark is opgericht met behulp van vrijwilligers, donaties, sponsors en in het bijzonder de wijk Brunnepe zelf. De ingang van het park is te vinden aan de Steenovensdijk. Als je de moestuin gaat onderhouden mag je daar natuurlijk ook zelf van oogsten. Daarnaast wordt de oogst gedeeld met de andere vrijwilligers.

Heb jij moestuinervaring, werk jij op een natuurlijke manier, dus zonder pesticiden of kunstmest, en ben je niet bang om te experimenteren met permacultuur, dan zijn de mensen van het voedselpark op zoek naar jou! Heb je interesse en zou je graag eens met hen in gesprek gaan? Neem dan contact met hen op via de mail of via Facebook.

Voedselpark de Groene Brunneper is op zoek naar iemand:
• die de moestuin wil onderhouden.
• die de volledige verantwoording wil dragen voor de moestuin.
• Die de oogst deelt met vrijwilligers, dit betekent dus ook met jezelf.
• die op een ecologische wijze wilt moestuinieren

Voor meer informatie:
https://degroenebrunneper.nl/
info@degroenebrunneper.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *