Verhuisdatum CJG en consultatiebureau Kampen komt dichterbij

Verhuisdatum CJG en consultatiebureau Kampen komt dichterbij

Eind deze maand verhuizen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG Kampen) en het consultatiebureau in Kampen (GGD IJsselland) van de Wederiklaan naar het stadhuis. Per 1 september 2020 werken zij vanuit het stadhuis. De GGD-vestiging van het consultatiebureau in het Kulturhus in IJsselmuiden blijft gewoon geopend: zij verhuist niet naar het stadhuis.

Het onder één dak huisvesten van het CJG en het consultatiebureau in de nabijheid van onder andere de gemeentelijke afdeling Zorg draagt bij aan nog meer en betere samenwerking. Hiermee wordt de zorg rond kinderen, hun ouders én hun netwerk versterkt. En daar is iedereen bij gebaat.

Dienstverlening CJG
In de middenvleugel van de begane grond zijn inmiddels werkplekken gerealiseerd voor de medewerkers van het CJG. Bezoekers voor het CJG komen via de hoofdingang van het stadhuis binnen. Als gevolg van de coronamaatregelen vindt de dienstverlening van het CJG tijdelijk volledig plaats via mail, telefoon en videogesprekken.

Eigen ingang voor consultatiebureau

Op 28 augustus 2020 verhuist de vestiging van het consultatiebureau van de Wederiklaan naar het stadhuis aan de Burgemeester Berghuislaan 1. Net als het CJG Kampen neemt ook het consultatiebureau Kampen haar intrek op de middenvleugel op de begane grond van het stadhuis. Bezoekers van het consultatiebureau Kampen kunnen vanaf 1 september aanstaande via een eigen ingang aan de rechterkant van het stadhuis naar binnen. Alle afspraken op het consultatiebureau Kampen vinden vanaf deze datum plaats in het stadhuis. Dat geldt ook voor het inloopspreekuur zodra dat weer mag worden opgestart.

Contactgegevens per 1 september 2020

CJG Kampen: Consultatiebureau Kampen:
Bezoekadres: Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen
Postadres: CJG Kampen

Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Consultatiebureau Kampen

Postbus 1453, 8001 BL Zwolle

Telefoon: 14038 – spreek in ‘Kampen’ en kies optie 2 088 443 07 02
E-mail: cjg@kampen.nl jeugdgezondheidszorg@ggdijsselland.nl
Website: www.cjgkampen.nl www.ggdijsselland.nl
Bereikbaar: op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur op werkdagen van 8.00 – 17.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *