DJ Tom van der Weerd maakt overstap naar QMusic

DJ Tom van der Weerd maakt overstap naar QMusic

“YESSSS!!! Super trots dat Bram en ik vanaf september te horen zijn op Qmusic! Heel tof om samen deze stap naar de marktleider te nemen, om daar de komende jaren verder te vlammen!”

Met deze woorden maakte Kampenaar Tom van der Weerd vanochtend op Facebook bekend dat hij de overstap gaat maken van Slam! naar Qmusic. Het gerucht ging al een tijdje dat het bekende radioduo Van der Weerd en Bram Krikke de overstap zouden maken, maar nu is het ook daadwerkelijk officieel bevestigd door Qmusic. Vanaf september is het duo te horen in de weekendprogrammering.

De 25 jarige Kampenaar heeft inmiddels een hele droomcarriere achter de rug; begonnen bij de lokale radio, en via een stage bij bij Radio538 zichzelf een weg gebaand naar Slam!. En dan nu naar Qmusic, dat bij de top 3 van de best beluisterde Nederlandse radiostations hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *