Sport en spel voor kinderen tijdens de vakantie

Sport en spel voor kinderen tijdens de vakantie
Foto © KampenLive

Het veldje aan het einde van de Berklaan is een ideale locatie voor speels vertier. Dat vond ook Ilona, van Leliya Sportservice. Zij organiseerde daar dinsdag jongstleden een sport- en spe(e)lmiddag voor kinderen (zie eerdere berichtgeving).

Deze dinsdag was de eerste in een serie van 3, waarbij er een spellenparcours kon worden gedaan en de kinderen konden ravotten op het springkussen. Ilona weet de kinderen op een leuke en speelse manier te stimuleren en te begeleiden. Dinsdagmiddag 28 juli en dinsdagmiddag 4 augustus zijn kinderen welkom om mee te doen.
Op www.leliya.nl kunt u nader kennismaken met Ilona en met hetgeen zij te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *