Nog 10 dagen webshop Full Color Festival 2020 geopend

Nog 10 dagen webshop Full Color Festival 2020 geopend
Foto © EvP

Na de afgelasting van het Full Color Festival 2020 ging de organisatie niet bij de pakken neer zitten, maar lanceerde zij een heuse webshop. De verkopen gaan goed, maar er is nog voldoende voorraad. Wees er snel bij, want op 31 juli sluit de webshop en gaan we alle bestellingen rondbrengen.

‘Met een aankoop uit de webshop, kunnen we het festival volgend jaar een extra boost geven. Maar nog belangrijker misschien: je kan binnenkort met een festivalshirt of tasje rondlopen van het Full Color Festival, ondanks dat er dit jaar geen festival is!’ aldus de organisatie.

Het Full Color Festival zou in 2020 haar 25e verjaardag vieren, we hopen dit in 2021 alsnog te doen. In de webshop kun je naast mooie producten, ook een donatie aan de organisatie doen. Alle inkomsten komen ten goede aan het festival.

www.fullcolorwebshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *