Doorrijder van aanrijding gezocht

Doorrijder van aanrijding gezocht
Foto © KampenLive

De politie is op zoek naar de bestuurder van een blauwe auto, die vanmiddag na een aanrijding is doorgereden. Aan het begin van de middag, rond kwart over één, vond de aanrijding plaats aan de Kalmoessingel in de bocht van de Wederiklaan.

Daarbij reed de auto een fietser aan, die daardoor ten val kwam en op het wegdek belandde. De bestuurder bekommerde zich echter niet om het slachtoffer en is zonder zich bekend te maken doorgereden. Hij of zij vervolgde daarbij zijn weg richting Wederiklaan en/of Lelystraat. De fietser kan zich alleen herinneren dat het een blauwe auto was met het cijfer 3 in het kenteken.

Bent u getuige geweest van dit ongeval? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Vermeld daarbij het procesnummer 2020340052.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *