Dinsdagmiddag kinderspelen in Brunnepe

Dinsdagmiddag kinderspelen in Brunnepe
Foto © KampenLive

Bij de Dijkspeeltuin in Brunnepe wordt de komende dinsdagen in de zomervakantie het project Zomer Sporten georganiseerd. Dit project is opgezet voor kinderen die tijdens de zomervakantie thuis zijn en soms geen activiteiten kunnen ondernemen.

Elke dinsdag zijn er verschillende sport- en spelactiviteiten te beleven voor kinderen van 5-12 jaar. Van 13.00 – 15.00 en van 15.00 – 17.00 kunnen de kinderen voor 1 uurtje een tijdsvak of de hele middag meedoen.
Er worden verschillende spellen georganiseerd zoals een springkussen en een Nederlandse spellen parcours. Het Nederlandse spellen parcours is voor iedereen gratis. Voor de andere activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Door een sportdag in de woonwijk te organiseren leren de buurtkinderen elkaar kennen en kunnen zij samen spelen. Het doel van Zomer Sporten is om de kinderen bij elkaar te brengen, nieuwe vriendschappen te sluiten en een leuke zomervakantie te organiseren voor hen.

Zomer Sporten wordt georganiseerd door Leliya Sportservice. Leliya Sportservice is onderdeel van Leliya. Leliya is een bedrijf in de Sport en recreatie branche en staat voor Inspanning – Ontspanning & Ontwikkeling. Want pas als inspanning & Ontspanning in balans zijn kun je verder met ontwikkelen!

Kom lekker Sporten & Leef je uit!
(foto ter illustratie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *