Moeder mishandeld op Kalmoessingel; politie zoekt getuigen

Moeder mishandeld op Kalmoessingel; politie zoekt getuigen

Vanmiddag rond 15:15 uur is een vrouw mishandeld op de Kalmoessingel. Zij liep daar met haar twee kinderen richting het Stadspark. Ter hoogte van de Jan Ligthartstraat werd ze hard achter op haar hoofd geslagen.

Door deze klap viel de vrouw op de grond en heeft hierbij letsel op aan haar gezicht opgelopen. De dader is er vervolgens vandoor gegaan. Vanuit de Jan Ligthartstraat komt een vrouw met bril, die het slachtoffer weer op de benen helpt. De politie wil nu graag met deze vrouw in contact komen voor meer informatie. Maar mogelijk zijn er meer getuigen geweest van deze mishandeling.

Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen bij het vinden de dader? Neem dan contact op via 0900-8844 onder vermelding van Proces Verbaalnummer 2020329639

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *