Kinderzwerfboekenstation in het Zoddepark

Kinderzwerfboekenstation in het Zoddepark

Bij de kinderboerderij in het Zoddepark in IJsselmuiden is een zwerfboekenstation gekomen. Binnen de hekken van de kinderboerderij staat een bolderkar met kinderboeken. Kinderen mogen een boek gratis meenemen om te lezen. Voor volwassenen is er een winkeltje met zelfgemaakte artikelen die worden verkocht.

Het zwerfboekenstation in het Zoddepark is niet het enige station in Kampen en IJsselmuiden.
Er is een fietspuzzeltocht uitgezet om je langs alle zwerfboekenstations te leiden. Deze begint en eindigt bij de Bibliotheek in Kampen. Voor meer informatie: Fietspuzzeltocht

Wanneer je een boek uit hebt gelezen, kun je het boek in de zwerfkast of bolderkar terugzetten. Mocht je zelf nog boeken hebben die je niet meer leest, kunnen die er ook gewoon bij.

Winkeltje
Voor ouders en opa’s en oma’s en andere belangstellenden is er een winkeltje met spullen die er verkocht worden. Cliënten van stichting Philadelphia van locatie Werkkracht 15 maken kaarsen. Koeken komen van ‘t Olde Staduus uit Genemuiden, de aardbeien voor de jam uit de eigen moestuin en eieren komen (gedeeltelijk) van het Zoddepark zelf.

Even geen zin in lezen? Je kunt bij het Zoddepark ook spelen in de zandbak, met het andere speelgoed op de boerderij of een speurtocht doen met allerlei wetenswaardigheden over de dieren.

Kinderboerderij het Zoddepark is op werkdagen open van 8.30 – 16.00
https://www.philadelphia.nl/locatie/zoddepark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *