3FM komt naar Kampen

3FM komt naar Kampen

3FM DJ’s FRANK EN EVA OP FIETSVAKANTIE

Veel Nederlanders vieren deze zomer vakantie in eigen land. En dat is helemaal geen straf, laten DJ’s Frank en Eva komende week zien en horen.

Frank en Eva: “Door de coronacrisis is Nederland dit jaar hét vakantieland voor Nederlanders! En wij gaan laten zien hoe leuk het is, juist op de normaal toeristische plekken zoals de Kinderdijk en het Drielandenpunt!” Van maandag 13 juli tot en met vrijdag 17 juli maken ze namelijk de middagshow Frank & Eva: Welkom Bij De Club live vanaf de fiets.

Het duo bezoekt de mooiste plekken van Nederland, zoals de Biesbosch en de molens op de Kinderdijk. En dat doen ze niet alleen: ze fietsen langs bij DI-RECT, varen een rondje met De Likt en trappen de Vaalserberg op met wielerheld Michael Boogerd. 

Woensdag 15 juli: Kampen – Zwolle 
Frank en Eva zijn woensdag in het land van de IJssel en starten in de historische binnenstad van Kampen waar ergens de langste sigaar ter wereld moet liggen. Vanaf daar fietsen Frank en Eva langs de rivier naar Zwolle, waar nog dino’s leven en ze van lekker eten en hiphop houden.

Bron: 3FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *