Feestelijke opening Boni IJsselmuiden

Feestelijke opening Boni IJsselmuiden

Na een verbouwing van 9 maanden is vandaag de geheel vernieuwde supermarkt Boni in IJsselmuiden feestelijk geopend. 3 oktober 2019 ging de eerste heipaal de grond in en vandaag 8 juli is het feestelijk geopend. De Boni is niet alleen verbouwd, maar ook een heel stuk groter geworden en ingericht volgens de nieuwste formule van de winkelketen.

De opening werd gedaan door dhr. Harmanny die al 25 jaar bedrijfsleider is. Om 9.00 uur gingen de deuren open voor de lange rij met wachtende klanten. Ze werden verwelkomd door al het personeel die als een welkomstcomité klaar stond. Bij binnenkomst werd een plattegrond uitgedeeld. Niet geheel overbodig vanwege de grootte van de winkel, maar als je je weekboodschappen doet, is er een hele logische looproute.

Omdat er meer ruimte is, kunnen er meer van 1 artikel in de schappen staan en hoeft er minder vaak aangevuld te worden aldus een trotse medewerker. Bij het verlaten van de vernieuwde Boni kregen klanten een bosje bloemen aangeboden. Liever geen bloemen maar een slagroomschnitte, die krijg je a.s. zaterdag 11 juli, krijg je bij besteding van min. € 25,00 (op=op)

De Boni IJsselmuiden is geopend maandag t/m zaterdag van 7.00 – 21.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *