Kamper stijldanspaar zoekt sponsoren.

Kamper stijldanspaar zoekt sponsoren.

Het echtpaar Robert en Patricia Stoel uit Kampen, doet aan de mooie sport van wedstrijddansen, dit in de discipline ballroom. Zij zijn één van de vier Kamper dansparen die actief zijn in de danssport. Momenteel zijn ze actief op regionaal niveau, maar ze zijn op korte termijn van plan om ook op landelijk niveau te gaan dansen.
 
Meedoen aan deze wedstrijden is duur. Er moet worden getraind, zowel op de dansschool, maar ook privélessen bij professionals. Ook de bijbehorende wedstrijdkleding is niet goedkoop. Verder moet er entree, inschrijfgelden en lidmaatschap worden betaald voor de wedstrijden.  Om dit allemaal te kunnen bekostigen zou sponsoring een welkome aanvulling zijn om nog beter te kunnen presteren op de dansvloer.
 
Robert en Patricia zoeken sponsoren voor bijvoorbeeld vaste sponsoring, maar eenmalige sponsoring is ook van harte welkom. Reclame-uitingen zijn toegestaan, mits voldaan wordt aan de regels van de dansbond. Bij eventuele interesse of voor meer informatie zijn de contactgegevens van het danspaar bekend bij de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *