Studenten Landstede helpen gemeente Kampen bij handhaving

Studenten Landstede helpen gemeente Kampen bij handhaving

Landstede en gemeente Kampen sluiten een overeenkomst tot samenwerking. De overeenkomst wordt op donderdag 25 juni 2020 toegelicht en ondertekend door Theo Rietkerk (bestuursvoorzitter Landstede) en burgemeester Bort Koelewijn.

Landstede en gemeente Kampen hebben afgesproken dat studenten Handhaver Toezicht & Veiligheid in de gemeente Kampen gaan ondersteunen. In het kader van de beroepspraktijkvorming worden zij daarin begeleid door handhavers van de gemeente.

Zes studenten die op dit moment al meedoen met het project ‘handhaving fietsen in de binnenstad’ zijn bij de ondertekening aanwezig. Andere aanwezigen vanuit Landstede zijn docent Marcel Jacobs en teamleider Joost Wiggers. Vanuit de gemeente Kampen is de praktijkbegeleider Edwin Beekman aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *