Keolis breidt dienstregeling eind mei verder uit

Keolis breidt dienstregeling eind mei verder uit

Op zondag 31 mei breid Keolis de dienstregeling in Overijssel verder uit. “Vanaf aanstaande zondag rijden wij met het maximale aantal bussen dat onder de huidige corona-omstandigheden mogelijk is. Daar waar nodig, bijvoorbeeld op drukke (spits)tijden of naar populaire bestemmingen, zetten wij extra bussen in. Ook staan er extra bussen stand-by. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en Nederland op een veilige manier bereikbaar te houden.” Aldus Keolis.

De uitgebreide dienstregeling geldt voorlopig tot 15 augustus. Reizigers kunnen voor de vertrektijden in de uitgegeven lijnfolders en op de haltevertrekstaten bij de bushalte de zomervakantieperiode aanhouden.

Plan je reis voor vertrek altijd via reisplanner of 9292.nl voor de juiste vertrektijden en een actueel reisadvies. Hier vind je alle actuele vertrektijden, met uitzondering van extra ingeplande ritten (voor bijvoorbeeld scholen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *