Burgernetmelding voor vermiste vrouw in Kampen

Burgernetmelding voor vermiste vrouw in Kampen

De politie Kampen heeft via Burgernet een bericht verzonden. Men is op zoek naar een vermiste vrouw in de omgeving van de Jacob Catsstraat in Kampen (waarschijnlijk uit Kampen vertrokken). Signalement: vrouw, 78 jaar, 1.70 M, gezet, grijs haar, brildragend, blauwe lange broek en effen geel shirt. De vrouw in kwestie Is vertrokken op een paars/zilveren fiets met 2 donkere fietstassen. Ziet u deze mevrouw? Houd haar in zicht en bel 1-1-2.

Ook zijn de politiehelikopter en politie te paard ingezet. De heli cirkelt momenteel boven Kampen .

Video met dank aan @TweetsVanCarmen


Video met dank aan Robert Polinder @polindertrnsprt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *