lokaal nieuws ‘Lockdowncafe’ mega succes

lokaal nieuws ‘Lockdowncafe’ mega succes

Voorlaatste uitzending massaal bekeken.

Afgelopen zaterdag traden Jac Ruiten, Berry van Dorp en speciale gast Martin Brand op tijdens de achtste en tevens voorlaatste uitzending van het
Lockdowncafede4.

Live vanuit Restaurant de Vier Jaargetijden in Kampen traden de afgelopen twee maanden tal van lokale en regionale artiesten geheel belangeloos voor het voetlicht. Op de vraag; Waarom deze uitzendingen? kunnen de initiatiefnemers Jac Ruiten en Berry van Dorp kort zijn: “We willen het corona-leed verzachten en niet stilzitten!” Beide entertainers staan inmiddels ruim twee maanden stil voor wat betreft de openbare optredens, maar weten via de livestreams toch een groot publiek op een leuke manier te vermaken.

KampenLive was tijdens de uitzending van zaterdag ook weer van de partij en streamde het twee uur durende programma live via haar Facebook pagina. Er werd massaal gekeken, want tijdens de uitzending schakelden maar liefst 8200 kijkers in en werd er meer dan 1000 x gereageerd op de optredens van die avond.

Speciaal voor de mensen die de live uitzending gemist hebben of de uitzending nog eens terug willen zien (in HD) heeft KampenLive de opnames gedeeld en kunnen deze teruggekeken worden via de onderstaande player.

Deel 1

Deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *