Brandweer rukt uit voor lekkend vat met gevaarlijke stof in de vroege ochtend

Brandweer rukt uit voor lekkend vat met gevaarlijke stof in de vroege ochtend
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Vannacht omstreeks 05:00 uur is de brandweer gealarmeerd vanwege een lekkend vat met een mogelijk brandbare en bijtende stof. Een beveiliger ontdekte het lek en waarschuwde onmiddellijk de hulpdiensten.

Na onderzoek meldde de officier van dienst van de brandweer dat het om een relatief kleine lekkage ging. De brandweer heeft het vat gedicht, waardoor verdere verspreiding van de gevaarlijke stof werd voorkomen. Medewerkers van het betrokken bedrijf zijn vervolgens begonnen met het reinigen van de ruimte. Er zijn geen meldingen van gewonden of verdere schade.

Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *