Man gewond bij vermoedelijke steekpartij in Kamper supermarkt

Man gewond bij vermoedelijke steekpartij in Kamper supermarkt

Bij een vermoedelijke steekpartij in een supermarkt aan de Arend in Kampen is zondagmiddag een man gewond geraakt aan zijn arm. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht van het incident en hoort getuigen.

Omstreeks 12:45 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een steekpartij in de supermarkt. Bij aankomst troffen zij een man aan met een wond aan zijn arm, en een persoon met een schram in zijn gezicht.

Een persoon werd aangehouden. De aanleiding voor de steekpartij is nog onduidelijk. De politie sluit geen enkel scenario uit en onderzoekt verschillende mogelijke motieven. Getuigen van het incident worden gehoord in de hoop meer helderheid te krijgen over wat zich precies heeft afgespeeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *