Startsein Fiets4daagse van Kampen: Een Vierdaagse fietsbelevenis voor jong en oud

Startsein Fiets4daagse van Kampen: Een Vierdaagse fietsbelevenis voor jong en oud

Aanstaande maandag 3 juni om 17.15 uur wordt het startsein gegeven voor de Fiets4daagse van Kampen. Wethouder Bernard van den Belt en Karin Leferink, Raad van Bestuur van IJsselheem, zullen de eer hebben de eerste deelnemers op pad te sturen. Naar verwachting zullen dagelijks ongeveer 120 enthousiaste fietsers deelnemen aan dit evenement. De startlocatie bevindt zich bij de Amandelboom aan de Wederiklaan 2 in Kampen.

De Fiets4daagse van Kampen is meer dan alleen een sportief evenement. Elke dag staat er een beleefpunt langs de route centraal, waar een specifiek thema wordt belicht en waar deelnemers kunnen genieten van verschillende activiteiten en informatiesessies.

Dagelijkse Beleefpunten en Thema’s:
3 juni: Bij Museumboerderij Kampereiland is het thema ‘Aan tafel’. Hier kunnen deelnemers alles leren over gezonde voeding en lokale culinaire tradities.
4 juni: Op Steege’s Erf draait het om ‘Invulling van de dag’. Dit beleefpunt biedt inspiratie en ideeën voor een actieve en zinvolle daginvulling.
5 juni: Bij Theehuis Zalkerveer staan hulpmiddelen centraal, met een speciale focus op technologische innovaties die het dagelijks leven kunnen vergemakkelijken.
6 juni: Het 8e Werk sluit de Fiets4daagse af met het thema ‘Samen zelfredzaam’, waar samenwerking en zelfredzaamheid worden gestimuleerd.

De Fiets4daagse is een initiatief van IJsselheem, die hiermee wil bijdragen aan de voorbereiding op het ouder worden. Het evenement biedt deelnemers op een toegankelijke manier de mogelijkheid om kennis te maken met diverse ondersteunende oplossingen en diensten. IJsselheem werkt voor dit project samen met vele lokale partijen, waaronder Steege’s Erf, Museumboerderij Kampereiland, GeWOON Dagbesteding, Theehuis Zalkerveer, en vele anderen.

Dagelijks Programma:
Starttijd: Tussen 17.00-19.00 uur
Afstand: 25 kilometer per dag

De Fiets4daagse van Kampen belooft een inspirerende en verbindende ervaring te worden voor alle deelnemers. Het is een perfecte gelegenheid om te genieten van de prachtige omgeving van Kampen, nieuwe mensen te ontmoeten, en waardevolle inzichten op te doen over een gezonde en actieve levensstijl. Mis deze unieke fietservaring niet!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *