‘Plaats delict’ vraagt hulp bij oplossen van zaken in Kampen (*VIDEO*)

‘Plaats delict’ vraagt hulp bij oplossen van zaken in Kampen (*VIDEO*)

In de meest recente aflevering van het RTV Oost programma ‘Plaats delict’ werden twee opvallende zaken uit Kampen onder de aandacht gebracht. De politie roept de hulp van het publiek in bij het oplossen van deze misdrijven.

De eerste zaak betreft een zakkenrollerij bij de Aldi aan het Stationskwartier in Kampen. De diefstal vond plaats op een druk moment, waarbij een nietsvermoedende klant van zijn portemonnee werd beroofd. Beveiligingsbeelden laten zien hoe een verdachte zich verdacht ophoudt in de winkel en vermoedelijk het slachtoffer op slinkse wijze berooft.

De tweede zaak gaat over een insluiping bij Café Eigenwijs. Hierbij wist een onbekende dader ongemerkt binnen te dringen en waardevolle spullen te ontvreemden. De insluiping gebeurde in de vroege ochtend, en de dader wist ongezien te ontsnappen. De politie heeft beelden van de verdachte die mogelijk iets meer licht kunnen werpen op de zaak.

De politie Kampen vraagt dringend om hulp van het publiek bij het oplossen van deze zaken. Heeft u iets verdachts gezien bij de Aldi aan het Stationskwartier of bij Café Eigenwijs? Of heeft u andere bruikbare informatie die kan bijdragen aan het onderzoek? Aarzel dan niet en neem contact op met de politie.

Kijkers die de aflevering van ‘Plaats delict’ hebben gezien en bruikbare tips kunnen geven, worden met klem verzocht deze door te geven. Uw informatie kan cruciaal zijn in het opsporen van de daders en het oplossen van deze misdrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *