Diefstal uit woning aan de Koploper in Kampen

Diefstal uit woning aan de Koploper in Kampen

In Kampen heeft zich een brutale inbraak voorgedaan aan de Koploper, waarbij een man op klaarlichte dag een woning binnendrong terwijl de bewoners thuis waren. De politie roept nu de hulp in van het publiek om de verdachte te identificeren.

Het incident vond plaats rond 16.30 uur toen de bewoners terugkeerden naar huis en zich naar boven begaven. Kort daarna wist de indringer de woning binnen te komen en sloeg zijn slag. Hij griste een telefoon en een laptop mee voordat hij het pand verliet. Zonder aarzeling stapte hij vervolgens op het station Kampen-Zuid op de trein richting Zwolle.

Beelden van het incident zijn vastgelegd en worden gedeeld om te helpen bij de identificatie van de verdachte. De politie roept iedereen die de man herkent op om contact op te nemen met hen.

Heb je informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Aarzel dan niet om jouw tip door te geven via het tipformulier op de website van de politie of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Als anonimiteit jouw voorkeur heeft, kun je ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.

Zaaknummer: 2024017456
☎ 0800-6070 (de politie)
☎ 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt dat niet verbonden is aan de politie. Jouw anonimiteit wordt gegarandeerd en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

In het opsporingsprogramma Plaats Delict van RTV Oost werd ook aandacht geschonken aan deze zaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *