Diefstal met geweld bij Sporthal de Reeve

Diefstal met geweld bij Sporthal de Reeve

Politie zoekt getuigen!

Op vrijdag 15 maart 2024, tussen 22:00 en 22:15 uur, heeft er een brute diefstal plaatsgevonden op de Horstsingel bij Sporthal De Reeve, ter hoogte van de plaszuil. Het slachtoffer werd onder bedreiging van geweld beroofd van zijn kostbare fatbike.

De politie Kampen is dringend op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over deze verontrustende gebeurtenis. Als u iets verdachts heeft gezien of gehoord rondom het tijdstip van de diefstal, wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie. Het referentienummer voor deze zaak is PL0600-2024120991.

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de politie Kampen:
– Bel naar het algemene nummer: ☎️0900-8844.
– Stuur een persoonlijk bericht via social media (PB).
– Maak gebruik van Meld Misdaad Anoniem en bel: ☎️0800-7000.

Uw medewerking kan cruciaal zijn bij het oplossen van deze zaak en het brengen van gerechtigheid voor het slachtoffer. Alle informatie, hoe klein ook, kan van onschatbare waarde zijn voor het onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *