Richard van Eden dirigeert met trots De Broederband Kampen

Richard van Eden dirigeert met trots De Broederband Kampen

Muziekvereniging De Broederband uit Kampen heeft met groot genoegen aangekondigd dat Richard van Eden de nieuwe dirigent van het orkest zal zijn. Deze benoeming markeert een bijzonder moment voor zowel de vereniging als voor Richard, die een rijke historie deelt met De Broederband.

Richard van Eden, die eerder zelf de trompet bespeelde bij De Broederband, heeft de afgelopen jaren als docent klein koper op Quintus zijn sporen verdiend. Zijn bekendheid in Kampen en omliggende gebieden is gegroeid door zijn actieve rol bij diverse orkesten in de regio. Zijn enthousiasme en vakmanschap maken hem tot een graag geziene gast op concerten en uitvoeringen.

Voorzitter Jessica Janse is verheugd over de aanstelling van Richard als dirigent: “Met Richard hebben we een inspirerende dirigent binnengehaald, waarmee we een nieuw hoofdstuk ingaan. Als moderne, jonge dirigent met een uitgebreid netwerk geloven we dat hij De Broederband naar nieuwe hoogten kan leiden. Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst en zijn vastbesloten om zowel de inwoners van Kampen als daarbuiten te verrassen met prachtige muziek en optredens, te beginnen tijdens Sail Kampen in het Paasweekend!”

De Broederband en Richard van Eden kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn vastberaden om het muzikale erfgoed van de vereniging verder te verrijken onder zijn leiding. De komende periode belooft dan ook een opwindende reis te worden voor zowel de muzikanten als het publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *