Brand verwoest twee auto’s aan Europa Allee

Brand verwoest twee auto’s aan Europa Allee
Foto © Marco Westendorp / KampenLive.nl

In de vroege uren van afgelopen zaterdag zijn opnieuw auto’s in vlammen opgegaan. Ditmaal betrof het twee auto’s die geparkeerd stonden aan de Europa Allee, ter hoogte van een tandartspraktijk. De oorzaak van de brand is op dit moment nog onbekend, maar zowel de politie als de brandweer hebben direct na het incident een onderzoek ingesteld.

Rond het begin van de nacht (omstreeks 00:40u) werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een zogenaamde industriebrand. Bij aankomst ontdekten brandweerlieden twee voertuigen die in brand stonden, gelegen in de nabijheid van een tandartspraktijk.
De brandweer wist de vlammen snel onder controle te krijgen en verdere schade te voorkomen. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident. De politie zal een onderzoek verrichten om de exacte toedracht van de brand te achterhalen.

Iets gemerkt, gezien of gehoord? meld dit dan bij de politie via 0900-8844

Foto © Marco Westendorp / KampenLive.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *