Oudjaarsavond 20:32 laatste trein van Kampen naar Zwolle

Oudjaarsavond 20:32 laatste trein van Kampen naar Zwolle
Foto © KampenLive

Zoals elk jaar geldt er een bijzondere dienstregeling op oudjaarsavond. Op 31 december vertrekt de laatste trein vanaf station Kampen om 20.32 uur naar station Zwolle. De dienstregeling stopt om ongeveer 20.00 uur. Alleen de treinen die nog de rit naar de eindbestemming af moeten maken rijden hun rit nog af. De eerste treinen gaan op 1 januari om 01.00 weer rijden. 

Sinds oktober wordt er gereden met een aangepaste dienstregeling met 90% van de treinen. Dat blijft ook zo in het nieuwe jaar. Bij de opstart van de dienstregeling rijden er op 1 januari om 01:00 uur alleen de nachttreinen tussen Rotterdam en Utrecht. In de ochtend wordt de hele dienstregeling verder opgestart. Wel rijden de treinen volgens de zondagdienstregeling.

De NS geeft aan het belangrijk te vinden dat alle medewerkers de mogelijkheid hebben om de jaarwisseling thuis te vieren. Daarbij leert de ervaring dat de meeste mensen om 20.00 uur niet meer reizen. Ook verwacht de NS, gezien de oproep van de overheid, om alleen met het openbaar vervoer te reizen als het noodzakelijk is. Ook zijn er niet veel reizigers in de trein op oudjaarsavond.

Check voor vertrek de reisplanner via https://reizen.keolis.nl/nl/blauwnet of ns.nlhttp://ns.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *