Kerst met De Broederband: Muzikale Warmte en Gezelligheid

Kerst met De Broederband: Muzikale Warmte en Gezelligheid

De betoverende tijd van fonkelende lichtjes en dampende koppen chocolademelk is weer aangebroken, en De Broederband staat klaar om daar een vleugje muzikale magie aan toe te voegen. Met een rijk gevuld programma willen de leden van de muziekvereniging dit feestelijke seizoen nog specialer maken en kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten.

Op vrijdagavond 22 december zal het koperkwartet ‘t Kleine Mooie Keuper van De Broederband optreden in de Albert Heijn in het Stationskwartier. Hetzelfde viertal zal op zaterdagmiddag ook stemmige kerstmuziek ten gehore brengen, zowel in dezelfde Albert Heijn als – indien de tijd het toelaat – in winkelcentrum Penningkruid.

Op Kerstavond, 24 december, om 17.30 uur, verleent een van De Broederband’s trompettisten medewerking aan ‘Lichtjes op Oorlogsgraven’ op de begraafplaats in IJsselmuiden. Dit eerbetoon is ter herdenking van de gesneuvelden Van Dijk en Muller. Daarna vindt de traditionele Volkskerstsamenzang plaats bij de Westerkerk aan de Wilhelminalaan, om 19.00 uur. Lampionnen en lichtjes worden van harte verwelkomd!

En op Eerste Kerstdag, het hoogtepunt van de Kerstbeleving van De Broederband, begint de traditionele rondgang door de Kamper tehuizen al om 7 uur ‘s ochtends in Margaretha.

Voorzitter Jessica Janse benadrukt: “Met dit Kerstprogramma hopen we een overvloed aan sfeer en gezelligheid aan ieders beleving toe te voegen. In een tijd waarin de wereld zoveel ellende heeft meegemaakt, koesteren we de behoefte aan warmte en verbondenheid. Aan ons zal het niet liggen, en we hopen dan ook op een grote opkomst. Namens muziekvereniging De Broederband wens ik iedereen een buitengewoon fijne kersttijd toe!”

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *