Politie zoekt getuigen in zaak overleden man in woning aan de Buiten Nieuwstraat Kampen

Politie zoekt getuigen in zaak overleden man in woning aan de Buiten Nieuwstraat Kampen
Marco Westendorp © KampenLive

Kampen – Op woensdag 18 oktober werd in een woning aan de Buiten Nieuwstraat een overleden 84-jarige man uit Kampen aangetroffen. Omdat onduidelijk is door welke oorzaak de man is overleden, is de politie een forensisch onderzoek gestart in de woning en een buurtonderzoek in de omgeving van de woning. Het onderzoek loopt nog steeds. Ook in de woning verricht de politie op dit moment nog onderzoek.

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk over informatie of beelden beschikken die zou kunnen helpen bij het onderzoek in deze zaak. Het gaat dan met name om bijzonderheden in de omgeving van de Buiten Nieuwstraat die te maken kunnen hebben met het overlijden van de man.

Heeft u iets gezien of gehoord dat zou kunnen helpen bij dit onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie.
Dit kan via dit tipformulier  of u kunt bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.
Ook kunt u via het tipformulier beelden delen met de politie.
Anoniem uw informatie delen kan via de volgende link: Meld Misdaad Anoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *