Groot Politieonderzoek in Kampen duurt voort na vondst van overledene in Buiten Nieuwstraat

Groot Politieonderzoek in Kampen duurt voort na vondst van overledene in Buiten Nieuwstraat
Foto © KampenLive

KAMPEN, 19 oktober 2023 – De Buiten Nieuwstraat in het hart van Kampen staat sinds woensdagmiddag in het teken van een grootschalig politieonderzoek, nadat een overleden persoon werd aangetroffen in een nabijgelegen woning. De politie heeft de omgeving afgezet en is bezig met een uitgebreid onderzoek om de identiteit van het slachtoffer en de mogelijke oorzaak van overlijden vast te stellen.

Aanvankelijk concentreerde het onderzoek zich rondom de woning op de hoek van de Buiten Nieuwstraat en de Botervatsteeg, waar het lichaam werd ontdekt. Echter, na verloop van tijd werd de plaats delict uitgebreid, en omliggende steegjes werden afgesloten met hekken. Forensisch onderzoekers en rechercheurs werken onvermoeibaar om eventuele aanwijzingen te verzamelen. De politie heeft via sociale media laten weten dat de Buiten Nieuwstraat voorlopig afgesloten blijft, omdat het onderzoek nog niet is afgerond. De identiteit van de overledene en de vermoedelijke doodsoorzaak worden vooralsnog geheimgehouden door de autoriteiten.

Foto © KampenLive

De spanning en nieuwsgierigheid in de omgeving nemen toe naarmate het onderzoek voortduurt: “Ik sprak enkele bewoners en er zijn een hoop vragen en bewoners vinden het ook beangstigend. Ik begrijp dat er veel vragen zijn. Er is op dit moment geen dreiging richting de buurt of omgeving Wij kunnen op dit moment nog niet veel delen en dat alles is in het belang van het onderzoek.” Aldus wijkagent Johan Bouma.

Het is duidelijk dat de politie serieus werk maakt van dit onderzoek, en de bewoners van Kampen wachten in spanning af op verdere ontwikkelingen in deze zaak.

**UPDATE** 16:30u
Onbekenden hebben uit respect en medeleven bloemen aan de afzetting gehangen…

Foto © KampenLive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *